Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024

Π Προάστια

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ του COSTANTINO SALIS Μουσικοθεατρική παράσταση

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Με μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αίθουσα Δημαρχείου Κηφισιάς, ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού για το έτος 2019 στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Άνοιξη Τεχνών».

Ο πολυβραβευμένος Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis παρουσίασε το θεατρικό έργο του «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημά του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, τραγούδι, χορό αλλά και υποκριτική παρακολούθησε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στη μουσικοθεατρική παράσταση χαρίζοντας ένα θερμό χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές: Costantino Salis, Γεωργία Σιακαβάρα, στον βαρύτονο και πιανίστα Κωνσταντίνο Καριώτη και στο χορευτικό ζευγάρι Γιώργο Κετσερίδη, Μαρία Λευκοπούλου.

Επίσης τραγούδησαν: η Νάντια Καραγιάννη που τη συνόδευσε στο πιάνο ο μαέστρος Ανδρέας Μπουτσικάκης και η Λήδα Αγγελάκη με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Παπαπορφυρίου, μέλη του συγκροτήματος Vanilla Swing.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» μέσω συνέντευξης του συγγραφέα Costantino Salis στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

Το καλλιτεχνικό γεγονός παρουσίασε ο δημοσιογράφος και γνωστός αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης και την εκδήλωση μαγνητοσκόπησε η ιταλική τηλεόραση.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη απηύθυνε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου.

8.JPGΤο χορευτικό ζευγάρι Μαρία Λευκοπούλου και Γιώργος Κετσερίδης.

 

2.JPGΟ σκηνοθέτης της παράστασης Τζανέττος Κομηνέας, η τραγουδίστρια Λήδα Αγγελάκη, ο βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης, η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο συγγραφέας Costantino Salis και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης και Μαρία Λευκοπούλου.

 

11.JPGΣτιγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα.

 

9.JPGΟ συγγραφέας Costantino Salis υπογράφει τα βιβλία του.

 

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363