Τρίτη, 21 Μαϊος 2024

Π Προάστια

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΠΡΟΝΟΗ»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ κ. Αντωνίου Γκανά, της Προϊσταμένης του  Τμήματος Εφαρμογών Πρόληψης κ. Νίκης Γεωργαλά και της Προϊσταμένης του Τμήματος Σχεδιασμού Προγραμμάτων Πρόληψης κ. Έφης  Γεωργουλοπούλου.

   Οι εκπρόσωποι του ΟΚΑΝΑ αναγνώρισαν στην επιστημονική και διοικητική ομάδα του  Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη»  το εξαιρετικό επιστημονικό έργο τους και την αφοσίωση τους στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.  Οι εκπρόσωποι του ΟΚΑΝΑ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο συνεργασίας τους με το Κέντρο, την αποτύπωση των επιστημονικών του δράσεων και την συνολικότερη του εικόνα για τα δεκαεπτά χρόνια λειτουργίας του διευκρινίζοντας, ότι όλα τα Κέντρα Πρόληψης πραγματοποιούν σπουδαίο επιστημονικό έργο σε όλη την Ελλάδα.

 Ενδεικτικά κάποια από τα σημεία που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έδωσαν τα εύσημα για τη  λειτουργία του Κέντρου ήταν:

  • Η διοίκηση του Κέντρου σχετικά με τη διαχείριση οικονομικών και εργασιακών θεμάτων
  • Οι καινοτόμες παρεμβάσεις σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας
  • Η πολυετής λειτουργία της Ομάδας Εθελοντών
  • Η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά πρόγραμμα κλπ.

 Στη συνάντηση  συμμετείχε η επιστημονική ομάδα του Κ.Π «Προνόη» και πιο συγκεκριμένα: η κ. Σωτηρία Μακαρώνη, Ψυχολόγος Υγείας MSc-Ψυχοθεραπεύτρια - Επιστημονικά Υπεύθυνη, η κ. Διονυσία Γιαννοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός - Ψυχοθεραπεύτρια - Αν.Επιστημονικά Υπεύθυνη, η κ.Αρχοντούλα Αλεξάκη- Αναστασοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια, και η κ.Βασιλική Αλεξάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια.

 Εκ μέρους του Δ.Σ του Κ.Π  «Προνόη»  καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τα στελέχη του ΟΚΑΝΑ, η κ.Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, Καθηγήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών – Πρόεδρος Δ.Σ  και η  κ.Αγγελική Βαλασοπούλου , Νομικός Δήμου Κηφισιάς - Μέλος του Δ.Σ, οι οποίες και ευχαρίστησαν από τη δική τους πλευρά τα στελέχη του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών για την εξαιρετική του υποστήριξη όλα αυτά τα έτη στο έργο του Κέντρου και παράλληλα επισήμαναν και την συνεχή στήριξη της Δημοτικής αρχής της Κηφισιάς, όλα αυτά τα έτη στο έργο της ΠΡΟΝΟΗ.

Όλοι οι εκπρόσωποι της συνάντησης δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, επικεντρώνοντας το δυναμικό τους στην περαιτέρω δημοσιοποίηση του επιστημονικού έργου του Κέντρου, καθώς και στην επένδυση χρημάτων για την  καλύτερη μηχανοργάνωση του Κέντρου για να διευκολυνθεί απρόσκοπτα το μελλοντικό  έργο του.

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363