Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024

Π Προάστια

Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνεχίζονται οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς τον μήνα Νοέμβριο.

Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 18.30 στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία), με θέμα «Πως μπορεί η οικογένεια να ευημερεί;» με την ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Μαρκαντώνη.

Η δεύτερη συνάντηση του μήνα θα γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 18.30 στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία), με θέμα «Η αυτοεκτίμηση των μαθητών και η συμπεριφορά στο σχολείο» με την καθηγήτρια –συγγραφέα Βασιλική Πιτούλη.

Επόμενη συνάντηση την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 18.30 στον ίδιο χώρο με θέμα «Αμυγδαλές – Κρεατάκια –Ωτίτιδες στα παιδιά» με τον Χειρουργό ΩΡΛ Δρ. Νίκο Κωνσταντάρα.

Τελευταία συνάντηση του μήνα την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με θέμα «Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια κατά τα πρότυπα του Thomas Gordon  και της εκπ/σης του αποτελεσματικού γονέα» με τον ψυχοθεραπευτή Νίκο Πολυχρονάκη.

Το μήνα Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις  με θέματα «Λοιμώξεις και εμβόλια παιδιών και ενηλίκων» με τον παιδίατρο – εντατικολόγο Τάσο Χατζή και «Μεγαλώνοντας ανθρώπους με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση» με τη σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Άννα Χήναρη.

Η συμμετοχή στην Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς στις δύο πρώτες συναντήσεις ήταν ενεργητική, με παρεμβάσεις, ερωτήματα και κατάθεση προβληματισμών. Υπεύθυνη για τη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς είναι η πρόεδρος της ΔΕΠ, Κατερίνα Καραλή.

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363