Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024

Π Προάστια

Νέοι κύκλοι Σχολή Φροντιστών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά την μεγάλη στήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας  που προσφέρει το Ιατρείο Μνήμης, αλλά και το ιατρείο Κεφαλαλγίας και πλέον Νευρολογικό ιατρείο, αλλά και η διευρυμένη Ψυχολογική δομή διάγνωσης -υποστήριξης εδώ και 2μιση χρόνια που λειτούργησαν στα Κοινωνικά Ιατρεία και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους που χρειάζονται βοήθεια, προχωρήσαμε αξιολογώντας τις ανάγκες  που υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό κατοίκων  της πόλης μας, στην ένταξη και νέων προγραμμάτων για την 3η ηλικία,(ομάδες υποστήριξης νοητικής ενδυνάμωσης, Σχολείο φροντιστών ασθενών) και   κατόπιν της μεγάλης απήχησης που είχε το Σχολείο Φροντιστών ασθενών που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο μας  μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, ξεκινάμε νέους κύκλους, από τον Οκτώβριο 2018.

Θα ακολουθήσουν άλλοι 3 κύκλοι.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης που απευθύνεται σε φροντιστές ασθενών με νόσο του Alzheimer και άλλες μορφές  άνοιας.

Την επιστημονική ευθύνη έχει ο Ψυχίατρος Δρ. Αντώνης Μούγιας  σε συνεργασία για την οργάνωση και υποστήριξη των κύκλων, με τις ψυχολόγους κα Λουλέ και κα Σορανίδου των Ιατρείων του Δήμου μας.

Τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο των Ιατρείων 210-8045564.

 

a3frontistescopy.jpg

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ

Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363