Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

Π Προάστια

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ κ.ΖΟΡΜΠΑ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ο κ.Ζορμπας διετέλεσε Δήμαρχος Αγίας Παρασκευης από το 2011 εως τον Αύγουστο του 2014(3.5 χρόνια) είναι δε περισσότερο από 8 μήνες και πάλι.Μηπως θα μπορούσε να μας πει τι έκανε όλο αυτό το διάστημα για την περιοχή της Πλατείας Αγίου Ιωάννου;Αν δεν απατώμαι τίποτα. Τι καναμε εμείς στην 5ετη θητεια μας για την ιδια περιοχή; Καταγράφω:

-Ασφαλτοστρωσαμε το τμημα της οδου Αγίου Ιωάννου από την οδο Ελβετιας εως την οδο Ραλλη οπως και την οδο Ασημακοπούλου.

-Τοποθετήσαμε πολλους μικρούς καδους απορριμματων στην Πλατεία.

-Τοποθετήσαμε συστήματα διπλών υπόγειων καδων σε δυο πλευρές της Πλατείας,στην οδο Ελβετιας και στη γωνία των οδών Αγίου Ιωάννου και Τασσοπούλου.

-Απελευθερώσαμε το πεζοδρόμιο της οδου Αγίου Ιωάννου από ξηλώνοντας το περίπτερο που υπήρχε με συμφωνία ενοικιαστού.

-Αντικαταστήσαμε δυο φορές τα οργανα της Παιδικής χαράς της Πλατείας (όπου τοποθετήσαμε επιπλέον παγκακια) με ανακατασκευή και του δαπέδου.

-Καναμε ανακατασκευή τμημάτων του πεζοδρομίου στην οδο Αγίου Ιωάννου στο ύψος της Πλατείας.

-Αυξήσαμε τον φωτισμό της Πλατείας, αντικαταστήσαμε φθαρμένα καθιστικά και τοποθετήσαμε καινουργια.

-Προβαιναμε τακτικά σε εξωραϊσμούς-ελαιοχρωματισμό της Πλατείας.

-Δημοπρατησαμε (κορυφαία μας επιλογή),την συνολική ανάπλαση της Πλατείας έργο μας που «εγκληματικά» προσπαθεί να ακυρώσει.

Η επιβάρυνση λόγω θορύβων της περιοχης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γεγονος.Ο Δημος κάθε πρωί παραδίδει την Πλατεια καθαρη στους κατοικους (γονεις,παπουδες και γιαγιαδες,ενηλικους,νεολαία).Συζητησαμε και ζητήσαμε από τους κατά καιρούς Διοικητές του Αστυνομικου τμηματος τον εντοπισμό πιθανής παραβατικότητας. Ουδεποτε όμως διανοηθήκαμε να καλέσουμε τα ΜΑΤ(ούτε σε καταληψεις που και στη θητεια του έγιναν).Η καταστολή δημιουργεί αντιδράσεις και είμαστε κατά της βίας όλων των μορφών.

Στο τελος της προσφατης συνεδριασης του Δημοτικου Συμβουλιου,σε έξαλλη κατάσταση ευρισκομενος,αναφέρθηκε σε απειλές εναντίον του χωρίς να εξηγήσει από ποιον και πως. Εκφρασαμε,αμέσως,την συμπαράσταση μας εάν αυτό είναι αληθές,όμως είχε αγενώς αποχωρήσει. Τα προβληματα της πολης μας (μεταξύ αυτών και το πρόβλημα συναθροίσεων στην Πλατεια,χωρίς τήρηση των μέτρων) απαιτούν ψυχραιμία,συζήτηση και συννενοηση όλων των πλευρών.

Συκοφαντησε την Αγία Παρασκευή,την διέσυρε στο Πανελλήνιο και προκάλεσε ζημιά στην επιχειρηματικότητα της πολης.

Τον καλώ σε νηφαλιότητα και διάλογο.

 

Γιάννης Σταθόπουλος

Επικεφαλής της 

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

24LOGO footer

24 Ώρες στα Βόρεια

Τηλ: +30 211 4059363